Keskiviikon luvattu sade olikin vain pienimuotoinen, eli ehdin kuitenkin vielä iltaa vasten vähän puuhastella kanalan tuulilevyjen kanssa. Kanalan runko on nyt kierretty, vaikka ”vintin” osuus onkin vielä auki. Hyvä niin, sillä kyllä se vanha sanonta: työ tekijäänsä neuvoo, pätee tässäkin. Sisältäpäin katsottuna katon rajaan jää selkeä aukko lämmöneristeeseen, joten onneksi en vielä laittanut ulkopuolta umpeen, saan siihen vielä lämpöeristeen laitettua. Teen nyt kuitenkin ensin kaiken sisältä valmiiksi, sillä vaikka kanat on jo kotona voi ulkokuorta puuhastella ja viimeistellä ajan kanssa. Sähköt ja sen sellaiset (maalaus ym.) teen sitten myöhemmin.

Nyt sisähommissa mennään eristeen laiton ja levytyksen kanssa. Itse asiassa yksi seinä onkin jo valmiina ja saan vielä tänään hieman tehtyä, ennen kuin pidämme pienen tauon syntymäpäivä ym. juhlien ottaessa vallan. Itse asiassa taitaa olla pieni tauko paikallaan, sillä kroppa on kyllä saanut siipeensä ihan kunnolla. On kuitenkin muistettava, että en ole vuosiin oikein pystynyt tekemään juuri mitään selkä- ja lonkkakipujen johdosta. Lihakset vain eivät ole tottuneet tekemään mitään ja siksi kipeytyvät. Hieno kun pystyy kuitenkin jotakin taas tekemään!

Eilen meni paljon aikaa myös muihin tekemisiin. Ruohonleikkurin osia ei ollut vielä tullut, eikä näköjään sitten tule koko viikkona. Lupasivat sitten soittaa kun ovat tulleet, joten väliaikaisvirityksillä mennään. Leikkasin kuitenkin koko pihan eilen ja siihen menee aikaa useampi tunti. Luin ja editoin myös paikallislehden näkövammaisille. Sitä olemme Rotari porukan kanssa tehneet jo vuosia. Itselleni on koitunut tuo lehden muokkaaminen sanelukoneelta tietokoneelle, sisällön viimeistely ja lähettäminen Näkövammaisten keskusliitton palvelimelle. Nyt kävi niin, ettei ollut lukijoita, joten jouduin puuhastelemaan koko homman itse. Siihen meni kuitenkin 4-5 tuntia aikaa, joten kanalan rakentaminen hieman viivästyi.

Uskon että parin viikon kuluttua koko mökki on muuttovalmiina.Kuva0300.jpgKuva0301.jpg