Kovin on nyt loppusuoralla paineita saada valmiiksi!

Eilen tehtiin melko paljon hommia Neon kanssa. Tosin kävin aamusta ensin hierojalla ja olihan meidän haettava rautakaupasta saranoita ja muita tarvikkeita. Ne on aina pitkiä reissuja, mutta ei sitä koko ajan jaksa painaa pelkkää rakentamista. Apumies välillä vähän pitkästyi, mutta onneksi en ole myynyt vanhaa pyörääni pois niin olihan ainakin fillari millä välillä ajella.

Sain sovittua yhden tututun maanviljelijän kanssa, että saan sieltä haettua jyviä ja olkia, joten ne haetaan torstaina. Keskiviikkona on siis lattiatasolla kaikki oltava valmiina, sillä se on täytettävä sillä turpeella minkä päälle tulee olkia. Onhan se muuten, mutta puuttuu vielä se lantalaari, katsotaan saadaanko tänään valmiiksi. Minulla menee koko aamupäivä perusturvalautakunnan kokouksessa, mutta sekin on hoidettava. Kovasti aamuyöstä mietin (no ei tuo kello nyt vieläkään ole kovin paljoa, puoli kuusi) minkälaiseksi laitan sen munintapesän. Kyllä se taitaa nyt olla selvinnyt, tai ainakin materiaalit ja kiinnitys. Ei kai siinä ole muuta kuin anti palaa vain, että se saadaan seinälle.

Eilen saatiin tosiaan verkko-ovi ja huoltopuolen hyllyt valmiiksi. Oven kanssa oli sellainen selittämätön homma. Ostettiin hakanen, että ovi pysyy kiinni. Se oli siinä minulla kädessä kun saranoita puuhasteltiin, mutta kun se piti kiinnittää niin vips kadonnut. Eikä löydy mistään, etsin joka kolkan sekä liiterin ulkopuolen että kanalan käänsin mielestäni aivan ylös alas, eikä missään. Lopulta oli annettava periksi: hukka vei! Emäntä illan päätteeksi sanoi että mennään vielä yhdessä katsomaan jos se vaikka löytyisi. Löytyi! Liiterin roskiksen pohjalta, joka muuten oli reunoja myöten täysi, eli mysteeri.   Kuva0319.jpgKuva0320.jpg