Päivän päätteeksi vielä mitä saatiin tänään aikaan, vaikka laiha oli saalis. Ei kai siinä muuta kuin nuo munintapesät, lento-orsi ja sitten ulosmeno luukun runko. On tämä hidasta touhua! Ehkä on otettava huomioon sekin, ettei taaskaan ollut täyttä päivää käytettävissä kokouksen takia ja tietty: piti olla vielä pöytäkirjan tarkastaja, joten uusi kierros kylälle kuittaamaan. Käytiin vielä Neon kanssa kirkollakin kuittaamassa viime viikon kokouspöytis.

Lahdesta olivat toimittaneet vesiautomaatin kanoille ja se haettiin postista, vaan olihan minun soitettava, että missä minun aikaisempi tilaus viipyy. Pikku tipuille lämpölamput ja kaikkea muuta roipetta oli tilattu jo ennen juoma-automaattia. Sanoivat, että jokin juttu mennyt tillaukseen, merkintärenkaita! No voi hertsyykkeli: toimittakaa nyt ne lamput! Kai ne renkaat kerkiävät sitten myöhemminkin. Kyllä lupasivat heti laittaa vermeet solalle, joten ehtivät varmaan ennen lauantaita.

No nyt ne sanovat, että se ukko on seonnut lopullisesti: ei se mitään Haapaveden murretta osaa. Ei osaakaan, mutta siksi juuri valittiin seurakunnan 150v juhlanäytelmään papiksi joka oli muualta tullut. Ja vielä lukemaan uutiset, koska puhui vähän niinkus stadin slangia. Tosin ei uutisia lueta millään slangilla, mutta kuitenkin. Hyvinhän se meni lopulta. No joo, karkasi taas hieman kanalan teosta muille urille, mutta sanotaanko näin että haitanneekohan tuo mithän!  

Huomenna on taas tiukka päivä eli nyt pesulle ja nukkumattia odottelemaan; halipatsui vain kaikille!Kuva0321.jpgKuva0322.jpgKuva0324.jpg