Olenkin koko rakennusprojektin ajan aika ajoin kertonut säästä. En oikein tahtoisi uskoa silmiäni kun hieman kävin artikkeleita läpi taaksepäin. Voi hertzyykkeli ja jumangek että on sade pitänyt ukkoa poissa hommista, eihän tahtoisi enää uskoa todeksi. Ajattelin keittää kanoille vähän kalaa ja kävin eilen sateesta huolimatta kokemassa katiskan, no joo, tyhjää täynnä eli litimärkänä pois, eikä siis muuta kuin kokemusta rikkaampana. Onneksi minulla oli vielä jemmassa yksi ihan kivan kokoinen ahvena, joten keitänpä sitten sen.

Eilen illalla olin ihan vain tarkistamassa missä mennään kanalassa, ennen iltaruokaa, eiköhän Georg jo kiipeä yöpuulle kuuden aikaan. Taitaa olla sekaisin sekin ukko. Koska oli niin kostea ja vähän vilpoinen keli laitoin pienimmille vielä lämpölampun yöksi. Piti ottaa kuvia, kun isommat tiput riehuvat ympäri kanalaa, kukon ollessa jo orrella; melko hauskan näköistä. En sitten saanut kuvia kun nekin olivat ihan alavireessä ja kerääntyneet oman orren ympäri klimppiin, varmaan myös nukkumista varten jo valmiina.

Iltapäiväksi luvattu melko hurjaa ukkos- ja sadekeliä, joten tänään pysyy ulkoluukku kiinni. Oikeastaan en oikein kerkiä muutenkaan kovin tänään tekemään, sillä syystä tai toisesta, asuintalon viemäri ei kunnolla taas vedä. On panostettava sen saamiseksi kuntoon, kunhan pääsen iltapäivän Folk kurssin soittotunneilta pois.  Kuvia sitten kun saan niitä otettua lisää, varma on kuitenkin että niitä tulee koko ajan lisää.