Rakentaessa välillä tulee sellainen tunne että tämä on loputon suo, eikä valmista tule koskaan. Pitää tietenkin olla pieni stressin poikanen aina kurkkimassa olan takaa, se piristää eikä muuten tule ikinä valmista. Nyt olen melko tyytyväinen!

Sisäkatto on valmis, listoituksia myöten. Väliseinän runko on pystyssä, no joo, siitä tulee vain verkkoseinä mutta tavallaan aina vain ollaan pidemmällä. Nyt näytän jo hieman kikkailevankin. =>

Verkkoseinään tule tietenkin ovi. Koska kestopehku on noin 50cm korkea, se ei ovi voi olla nyt olevaan lattiaan asti, muuten ovi ei aukea. Alaosaa ei myöskään ole hyvä sulkea kokonaan, sillä se pehku tulee vaihtaa vuosittain, eikä siivous ole kovin helppoa jos on korkeita esteitä. Mikä olisi paras vaihtoehto?

Teen oven alle filmivanerista liukuluukun (vaikea ehkä ymmärtää ilman kuvaa). Karmiin pintaan tulee uraluiska, jonne se filmivanerinpala upotetaan kun se laitetaan paikoilleen ja on irrotettavissa vain vetäisyllä kun se otetaan siivouksen ajaksi pois. Urat ovat jo valmiina, mutta huomenna sitten se levy osuus.

Huomenna laitan myös verkot väliseinään ja rakennan sen oven. Pikkukanoille pitää olla pikku yksiö, joten teen huoltopuolen puolikkaasta niille tilan. (sinne tulee oma ruokapaikka, vesi ja ihan pikkainen orsi) Siitä tulee luukku isojen kanojen puolelle ja ovi huoltopuolelle. Tulee siis kaksi ovea. Uskon, että saan myös orren huomenna valmiiksi ja sitten alkaakin pesien sekä lantakaukaloiden teko. Alkuviikosta tehdään tyttärenpojan kanssa kestopehku ja ulkoluukku valmiiksi. Sitten ovat tietenkin kiipeilyportaat pihalle ja orsille. Lopuksi vielä verkkotarha eli BUENO! Lauantaina sitten kanat tulevatkin, tai no haetaan.

Ulkovuoraus ja maalaukset jäävät myöhemmäksi ja kai tuo vähän on muutenkin odotettava-, että näiden sateiden jälkeen paikat ovat riittävän kuivat maalaamiselle. Nyt on sadetta uhmaten lähdettävä rantasaunan lämmitykseen ja sitten hakemaan emäntää töistä. Olisikohan nyt ansainnut vaikkapa muutaman ohrapirtelön :)Kuva0314.jpgKuva0316.jpg