Muutamia kuvia jossa yhdessä Elmeriksi muuttunut Elisabeth on valppaana. Pikkukanat ovat jonkin verran kasvaneet, mutta niin kuin näkyy, eniten vasemmalla oleva Alicia on kyllä melko reppana. Kovasti nuo ovat peloissaan pihallakin kun isommat hätistelee. Ihmettelen oikeastaan sitä kun tuolla Munanetin FB sivuilla kyseltiin koska pienempiä voi laittaa isompien joukkoon, että eikö muilla ole tätä ongelmaa nokkimisen ja jahtaamisen kanssa. Voi olla että on mutta minun käy niin sääliksi kun pienempiä riepotellaan eikä edes Alexandra joka niistä on samankokoinen kuin kiusaajat tee muuta kuin alistu.

Georg ja Juliana ovat vallanneet koko pitkän orren enkä ole kuin kerran nähnyt että olisi päästänyt pienempiä siihen yöpuulle. Ei niinkään kukko, mutta kana on heti nousemassa jaloilleen kun pieniä kiipeilee rappuja pitkin orrelle. Nyt ne liukastelevat pesintämökin katolla vaikka lakuun siinä lento-orrella nukkuikin.

Aamulla käytiin katsomassa mikä hätänä kun kukko niin komeasti kiekui. Ei siellä mikään ollut hätänä, elämän iloa kaiketi vain maailmalle toitotti. Pikkuvarpunen kävi kanalan ulkotarhan puolella vaan kyllä sille tuli äkkilähtö, sillä Georg ei hetkeäkään empinyt kun antoi sille vauhtia. Sama kai tuo nyt on jos jonkun jyvän vie, mutta ei sitä nyt toisten sapuskoille, niin sen ajattelin.

Vielä on nuo neljä oman porukkansa tippaa kannettava laatikossa pihalle ja myös sisään, eivät lähde sinne omaehtoisesti vaikka reitti on kyllä auki että pääsisivät kulkemaan. En tiedä kauanko tuota täytyy tehdä, olisihan se hyvä että oppisivat itse kulkemaan. Pääsisivät sateen suojaan ja muutenkin ruokien ja muun laittaminen moneen kippoon helpottuisi vähän. Ei siitä nyt niin isoa ongelmaa ole mutta olisivat yhtä porukkaa.DSC_2056.jpgDSC_2049.jpgDSC_2043.jpgDSC_2050.jpg