Pitkään aikaan ei ole oikein mitään tullut tehtyä kanalan viimeistelyn osalta. Kyllä, kyllä hankinhan minä lisää materiaalia mutta ne on vain varastoituna tuossa liiterin nurkalla. Aamupäivä menee tuolla Oulaskankaan sairaalassa kokeissa, mutta iltapäivästä on aloitettava. Pienin askelin tosin ettei saa itseään taas niin kipeäksi että ei pysty mitään tekemään. Sähköjä on ensimmäisenä hieman tarkastettava, miksi yövalo vilkkuu ja sitten vedettävä kattovalaisimille johdot sekä pari pistorasiaa vielä puuttuu. Myöhemmin on sitten vedettävä koko kompleksiin, joka menee liiterin ja autotallin kautta, lisää vaiheita että talvella sulakkeet kestävät kuorman. Nyt ei ole vielä hätiä mitiä kun ei tarvitse olla lämpöjä päällä, mutta pianhan tuo aika näyttää rientävän.

Sähköhommat voi osittain tehdä huonommalla kelillä, joten kyllä sen korjauksen jälkeen on aloitettava tuo ulkovuoraus. Oikeastaan ihan kivaa taas aloittaa tuo rakentelu, onhan tässä kesä sluibattu tekemättä mitään.

Meillä oli alkuviikosta tätini Helsingistä vierailemassa ja aika kului oikeastaan melko tiiviisti seurustelun merkeissä, tämä blogi siis jäi hieman toissijalle. Minun oli vähän kurmotettava Elmeriä kun meinasi mennä homma ihan älyttömäksi. Ei päästänyt neljää arkaa kanaa ollenkaan ulos. Aina kun joku vain näytti naamaansa luukulla, se ryntäsi ajamaan ne takaisin mökkiin. Näytti siltä, että oikein kyttäsi ulkopuolella koska ne uskaltautuvat uuteen yritykseen. Jonkin verran kaveri rauhoittui kun nappasin sen kiinni, roikotin jaloista selälleen katoksen päälle ja pidin sormea kurkulla. Keskusteltiin siinä miehissä käyttäytymissäännöistä ja sitten takaisin muiden joukkoon. Ainakaan ihan heti ei Elmerin mieleen tullut muiden rääkkääminen. Itse asiassa se on käyttäytynyt ihan eri tavalla episodin jälkeen – ainakin kun on silmä välttänyt – tosin enhän ole koko aikaa niitä paimentamassa. Aamulla oli koko porukka taas ahtautuneena pikkukanoja varten tarkoitetun pienen kopin sisään kanalassa, enkä ainakaan nähnyt että kukaan olisi ollut mitenkään edes hädissään. Olisiko sittenkin toiveita että kaikki jollakin tavalla hyväksytään laumaan. Kovasti tässä kyllä nyt pohditaan mitä kukkojen kanssa tehdään. Oletettavaa on että ainakin pari muuttaa vielä nimensä kanasta kukoksi, joten ei montaa kanaa sitten jää. :(