Kanala on nyt laudoitettu ja odottaa maalausta sekä vesikouruja. Vähän muutin taas sisällä siten että kaikki mahtuu orrelle, se menee jopa verkon läpi että jäähyllä olevat kukotkin pääsevät samalle tasolle muiden kanssa ja melkein kylki kylkeen vaikka on verkko välissä.

Olihan tuossa melkoinen homma, mutta on se nyt kiva kun on liki valmis. Ei kaikkea tietenkään ole valmiina, on ne pari ilmastointireikää ja sähköjä vedetään vielä sillä tavalla että sulakkeet kestää vaikka joutuisi hieman lisälämpöön turvautumaankin.

Olen nyt syöttänyt viikon verran vahvempaa rehua (valkuaispitoisempaa) vähentänyt vähän kotiruokaa, että söisivät varsinaisen rehunsa. Lisäksi on veteen lisätty vitamiineja ja laitoin jopa hiivaa tarjolla, jonka joku tiesi auttavan. Eipä vain ole muninut. En minä niistä pienistä niin huolestunut ole mutta tuo vanhempi aikuinen kana saisi kyllä nyt jonkun munan pyöräyttää, vaikka sitten palkaksi isännän kovasta uurastuksesta kaiken kesää. Pari kuvaa taas näköjään lempiaiheestani Georg kukosta.  DSC_2334.jpgDSC_2338.jpgDSC_2345.jpgDSC_2354.jpgDSC_2355.jpg