Nythän se myrkyn lykkäs. Pikku Aliciasta on tullut oikea hirmu. Olin matkoilla muutaman päivän ja nyt kun päivällä kävin kanalan sisäpuolella antamassa omenan syötäväksi ja vähän myös ajanvietteeksi tämä hyväkäs tulee viereen pörhistelemään. Kyyristäydyin hieman sitä rapsutaakseni niin eikö tuo oikein hyökkää ja napauttaa käteeni samalla vähän nipistäen. Pukkasin sitä hieman kauemmaksi niin eikö mitä, uudestaan vain kimppuun. Lopultahan se oli nostettava hokkarit ilmassa maasta ja pidettävä hetken ylös ala että rauhoittuu. Se näyttää aina auttavan. Se on sen verran kovis ettei ääntäkään päästä, mutta rauhoittuu kyllä eikä enää uhoa. Mikä oli taas homman nimi, olinko liian kauan poissa vai mitä se oikein nyt on keksinyt.

Tänään tosiaan annoin omenan mutta se ei oikein näyttänyt kelpaavan, eilen kuitenkin olivat pistäneet päärynän sileäksi eikä siitä jäänyt edes karaa. No olisiko tuo sitten vain ollut paremman makuinen.

Nyt on hieman kokeilussa lämmöneristeet. Pakkasta on kuitenkin yöaikaan liki -10C joten pelkät lämpölamput alkaa olla koetuksella. Sisällä oli vielä +6C joten ihan hyvä. Vielä on varaa toista lamppua laittaa pykälän lämpimämmälle. Täytyy tuo öljylämmitin hakea varoiksi ja varmaan on ostettava varalamppu jos vaikka hajoaa ettei sitten kylmällä käy huonosti.