Kaksi viikkoa on kulunut siitä, kun ensimmäiset poikaset kuoriutuivat. Seitsemän, kolmestatoista on koko lailla puolet. Yksi oli alkuvaiheessa jo, syystä tai toisesta, saanut ison reiän, eikä siinä tapahtunut muutamaan päivään mitään, joten poistin munan. Nyt on kulunut kuitenkin taas viikko siitä, kuin viimeinen kuoriutui, joten uskon, ettei nämä jäljelle jääneet viisi ole enää siinä kunnossa, että niistä kuoriutuisi yhtään; poistin ne aamulla. En tiedä teinkö oikein, mutta jos joku kokeneempi kanafarmari tämän lukee, niin laittakaa ohjeita tulevaisuutta varten.

Kokeilen nyt avata luukun isolle puolelle, että Alicia pääsee ainakin itse välillä muiden kanojen joukkoon ja tietenkin on pidettävä silmällä, etteivät pikkutiput palellu, jos vaikka emon perässä sinne menevät. Pari kertaa olen sieltä muutaman nostanut omalle puolelle takaisin, kun eivät ymmärtäneet portaita vielä kiivetä. Sen verran ovat vikkeliä, etten usko sen tuottavan ongelmia, kunhan vain hoksaavat, että tuosta pääsee. Muutaman päivän olen taas huomisesta reissun päällä, joten vastuu jää kotijoukoille huolehtia, että kaikki on yöksi lämpölampun alla; varsinkin, kun luvattiin ulkona kylmenevää huomisesta.

Felixin Mille Fleur porukka on sitkeästi omalla puolellaan. Kochit kyllä sieltä lähtee illan suussa tutkimaan mitä toisella puolella on, mutta palaavat sitten pika pikaa omalle puolelle. Tiffany yöpyy usein ison puolen orrella, mutta ei ole päivällä muualla, kuin oman porukan kanssa. Laitoin yhtenä päivänä molemmat, Auroran ja Tiffanyn, ulos katsomaan minkälaista siellä on ja hyvin tulivat muiden kanssa toimeen. Ihme kyllä eivät kuitenkaan ymmärtäneet mistä olivat tulleet, eivätkä osanneet portaita takaisin kanalaan. Lopulta nostin ne luukulle katsomaan missä oma kukko on ja sinne hipihipi vauhtia saman tien. Laitan kuvia taas, kun saan kameralla otettua, puhelimen kuvat jää hölmösti vaakatasoon, eikä ainakaan minusta ole kiva katsella.

Meinasin ihan unohtaa nimet. Tällä hetkellä kun kaikki ovat "kanoja" ne ovat seuraavanlaisia (Alicia ensimmäinen poikue): Amanda, Aliisa, Ariel, Astrid, Amalia, Anniina ja Aada.