Kanalassa ollut todella kuuma viime päivinä, nyt tuuletin pyörimässä, että edes hieman ilma vaihtuu. Muutaman päivän tapahtumista nyt ihan sellainen, että Amandasta tuli virallisesti Julius. Ääni oli ensimmäisenä päivänä tosi ruosteinen, mutta nyt alkaa parin päivän harjoittelun myötä homma sujumaan. En ole varma oliko joku toinen avaamassa aamulla äänijänteitä, sillä melko moinen kuoro siellä minua yritti herättää. Jotenkin meillä on tämä pieni ristiriita: ensin käyn kaikki herättämässä ja päästämässä ulos (otan luukun verkon pois edestä). Heti kun olen painanut oven kiinni, takanani alkaa kuorossa tai vuoroin kiekuminen. Huomasin vain, että kiekuminen jatkuu ja jatkuu, mutta tänään, kun olin kasvimaalla ja kukot huomasivat minut, loppui kiekuna siihen paikkaan. Jotenkin tuli mieleen, että yrittävätkö ne kiinnittää huomiota ja vaikkapa nyt sitten herättää, mutta kun ei ketään ala näkyä sitä sitten jatkuu, vaikka kuinka ja pitkään.  

Eilen Alicialla kuoriutui ensimmäinen kana toisesta poikueesta ja siitä tuli Fanni. Tänään, kun kläpit tietenkin halusivat uuden tulokkaan nähdä, löytyi sitten toinen: Friida. Alla olevassa kuvassa Fanni on oikeassa ja Friida vasemmassa kädessä. No tiedetään sitten jo, ei tarvitse sanoa, että nuo omat pikku kätöseni ovat ennemminkin talikot, mutta kyllä nuo ihan oikeasti ovat aivan noin pieniä kuin miltä näyttävät. Pari munaa vielä kuoriutumatta.

Jouduin tietenkin järjestellä kanalassa niin, että Alicia tuli taas toiseen pieneen boksiin ja Juliana sekä Aurora toisessa poikasineen. Pelkään aina, että seinällä olevasta isosta pesästä joku putoaa, joten haluan, että tiput ovat lattiatasossa. Ei ne kaksi oikein viihtyneet samassa, sillä kaikki lähti kopista pois, portti on auki. Nyt on vain viritettävä juoma astiat ja ruokakupit sille tasolle, että pienet yltävät. Jotenkin oli niin hellyttävää nähdä, kun pikku Fanni kävi nippa astiasta jo juomassa ja vasta eilen on syntynyt.

 

WP_20160726_16_39_14_Rich%20%282%29.jpg