Onhan kesän aikana ollut kaikenlaista tapahtumaa sitten kananpoikasten kuoriutumisen. Kuvia olen laittanut aika ajoin FB sivuilleni, mutta tänne blogiin en ole syystä tai toisesta oikein jaksanut kirjoittaa. Olisiko syy ollut melko huonot kesä säät, vai muuten vain nuupahtaminen; tiedä häntä. Nyt kuitenkin koneet taas käyvät, ja kun kävin putsaamassa kanalaa, ajattelin, ettei uudesta parvesta taida juurikaan olla kuvia koko sivustolla. Katsotaan miten se onnistuisi tänään, sateisena päivänä. Meille on muutenkin tullut uusia asukkaita: Killi ja Viiru. Ovat pikku kissoja ja onhan niistäkin kuvat tietenkin laitettava tänne mukaan.

Koko kesä on mennyt kanalan kannalta melko mukavasti. Ainoa mikä on kurjaa, on se, ettei Felix sen enempää kuin Michellekään käy ulkona ollenkaan. On myös Tiffany joka kököttää pääasiassa sisällä. Molemmat tulivat samaan aikaan, jos muistatte Felix, Michelle, Isabella, Tiffany ja Aurora. Isabellahan kuolla kupsahti viime kesän alussa, mutta muut ovat pärjänneet hyvin. Aurora on saanut kolme poikasta: Esteri, joka on ihan kunnossa ja itsekin poikinut, sekä sitten kaksi tämän kesäistä: Christine ja Doris, mutta ne eivät menestyneet vaan kuolivat alta parin viikon vanhoina.

Tämän kevään ensi poikanen Elena on jo muuttunut kukoksi ja on nyt Jorkki. Kauniin värinen kotkan poikanen, haramaine pääsulkineen ja liki okra värisenä muuten. Kovin on ujo kaveri ja viettää vieläkin yöt emänsä Alician vieressä. Alicia syystä tai toisesta kököttelee pääasiassa isossa pesässä, kuten muuten myös Esteri ja Elviira. Syytä en tähän tiedä, ei niillä ole muniakaan allaan, mutta eivät juurikaan poistu paikaltaan.

Saapa nähdä kuinka monta kukkoa taas tulee, nyt voin jo sanoa varmuudella taas pari lisää, mutta antaapa niiden ensin kiekaista ennen kuin muutetaan ukoiksi eli kukoiksi.

DSC_5465.jpgDSC_5478.jpgDSC_5484%20%282%29.jpg

Jaahas, onkin siirryttävä toiselle koneelle kuvien kanssa. On liian isoja eikä tällä ole converteria. Laitan kanan kuvat toiselta koneelta..................

No niin onnsituisiko nyt :)

DSC_5506.jpgDSC_5508.jpgDSC_5509.jpgDSC_5512.jpgDSC_5516.jpgDSC_5517.jpgDSC_5534.jpgDSC_5538_01.jpg