Edellisessä artikkelissa kerroin miten Esteri on kärkkymässä paikkaa Olgalta, jos vain hieman selkänsä kääntää. Enhän minä koko aikaa siellä kanalassa voi istua, joten kun lähdin ovesta, siellä taas tehdään ihan mitä halutaan. Lopulta kävi niin, että Esteri ajoi Olgan pois ja sille tuli vielä Elviira kaveriksi. Olga vain harmitteli vieressä, eikä voinut tehdä mitään. Kuoriutuihan sieltä lopulta poikaset Kaisa, Santra ja Kiira. Siirsin taas yläpesästä lämpölampun alle lattiatasoon pienempään koppiin, missä saa uudet tulokkaat kasvaa hieman ja tottua maailmaan. Esteri, Elviira ja poikaset siis pikkukoppiin. Kiira ei pärjännyt maailman suuressa ihmeellisyydessä, vaan menehtyi syystä tai toisesta jo alta viikon kuluessa.

Nyt Olga sai taas uuden tilaisuuden ja kohta alla taas neljä munaa. Vaan joku outo homma siinä on, ettei puolustaudu sillä nyt siellä oli Ekateriina ajamassa sitä pois ja valtaamassa pesän. Sain hieman huijattua tätä tyyppiä ja laitoin muutaman kaupan luomumunan sen alle. Muutaman viikon siinä olikin, mutta tuli niin aggressiiviseksi, että pörheänä hyökkäili kimppuuni aina kun boksin luukun avasin. Ei siinä mitään, sille tuli Charlotte kaveriksi ja niin ne joutuivat molemmat yhteen pienempään koppiin arestiin muutamaksi päiväksi. Kummasti ne tunteet siellä rauhoittuu, ja hautomishalut katoavat. Nyt sai Olga vihdoin olla rauhassa hautomassa. Eilen kuoriutui Katariina ja tänä aamuna Taru. Pari munaa on vielä haudonnassa. Olga on nyt lattia tasolla, sillä Esterin porukan Kaisa ja Santra ovat jo niin isoja, että pärjäävät isolla puolella.

Niin... älkää nyt ihmetelkö ja tuomitko, kun on niin siivottoman näköistä. Pääsiäis-tehosiivous juuri tulossa ja uudet puhtaat heinät kuivikkeeksi. Nyt on vain niin tuhottomasti lunta, että heinäpaalin saaminen metsäladosta on hieman työn täyteinen. Kohta hoituu ja taas on putipuhdasta ja mukava olla :)

 

 

Julius%20Cesario%20Esteri%20ja%20Alexand

Julius Cesario, ruskea Alexandra ja valkoinen Esteri

Kaisa%20ja%20Ekateriina%20t%C3%A4ti.jpg

Kaisa ja Ekaterina täti

Kaisa.jpg

Kaisa

Katariina.jpg

Katariina

Olga.jpg

Olga

Taru.jpg

Taru

Joonatan%20boksissa.jpg

Joonatan

Jorkki.jpg

Jorkki

Esteri%20ja%20Elviira.jpg

Esteri ja Elviira

Santra.jpg

Santra

DSC_6294.jpg

Olga lattiaboksissa poikasten ja muutaman munan päällä

DSC_6297.jpg

Olga ja Katariina takana (kuoriutunut eilen illalla), Taru edessä (kuoriutunut yöllä)