Vaikka Rytkynkylällä oli melkoisen myrkyistä koko viikonlopun, en kuitenkaan pitänyt rokulia kaiken aikaa. Lauantaina tosin oli niin paha myrsky, että pääasiassa hommana oli kerätä rakennustarvikkeita pitkin pihaa. Lopulta noita Finnfoam levyjä oli kannettava autotalliin, kun ne eivät pysyneet minkään painon alla paikallaan. Taitaa olla sen verran tuulipintaa, että paino ei riittänyt kun ei saanut sidottua mihinkään. Hyvä ettei kanalan katto ollut vielä paikallaan, tiedä minkälainen kuumailmapallo siitä olisi tullut.

Sunnuntaina tuuli vielä melkoisesti, mutta ei enää satanut joten ei kai siinä auttanut kuin hommiin vain. Täytyy mökki saada valmiiksi, että kanat pääsevät kotiin.

Tein sisätiloissa kanoille tuon hiekkalaatikon, niin, niiden pesupaikan, tulihan tuo melko järeästä tavarasta, mutta ei sitten heti tarvitse uusia. Laatikoita pitäisi vielä tehdä melko monta: lanta lodjut, pesintäkopit, jyvälaari, no ainakin ne. Kyllä ne tulevat valmiiksi kun saan ensin tuon katon tehtyä, mikä on melkoinen haaste tällaiselle vaivaiselle köntykselle.Kuva0292.jpgKuva0290.jpg