Yö on ihmeellistä aikaa. Eilen illalla kyllä kuuntelin että onpa oudon kuuloista, erikoiselta uudelta ääneltä, kun joku availi ääninystyröitään, mutta nyt aamulla sain itse asiassa varmistuksen asiasta: Angelina Joley on muuttunut Svenkaksi. Tällä hetkellä, ennen kuin Fernanda nyt avaa pelin, on meillä Georg, Elmeri, Jalmari, Salmari ja Svenkka.

Eilen, kuten varmaan edellisestä artikkelista on vielä muistissa, siirtyi kolme pääkiusaajaa omiin oloihinsa, pieneen eristyskopperoon, mutta muuten viihtyisään tilaan. Rauha maassa, kuten sanotaan, vaikkakin sieltä kyllä kovasti laulavat ja kiekuvat yksi toisen perään. Huomasin kyllä että siellä illalla oli jotakin nokkapokkaa keskenään, mutta ovat samankokoisia ja vahvuisia että eiköhän painiottelut nyt ole vähän tasaväkisempiä. Aamulla kaikki muut olivat uskaltautuneet ulos tarhaan, enkä ainakaan vielä ole huomannut että siellä ei tultaisi keskenään toimeen. Tosin näytti sitten Svenkka ottaneen apukukon roolin kun availi tuossa ääntään. Kakista mörein ääni pikkukukoista kuitenkin ja minusta kantavampi kuin muilla. Harjoittelua tosin vielä on mutta katsotaan mikä on miehiään.

Jos nyt jollain teistä on sellainen tunne, että minun on pelastettava nuo kukkoraukat padalta, niin feel free, olkaapa yhteydessä. Pääsevät kyllä uuteen hyvään kotiin, jos sellainen on tarjolla.