Ensimmäinen yö ja kokonainen päivä ovat takana eli historian havinaa. Kanat ja kukko Djoodj on hyvin päässyt juonesta kiinni missä asuvat. Pikku tiput koko ajan vauhdissa, pienessä tilassaan, sen ajan kun ovat hereillä. Näköjään heille uni tulee melko pian silmään ja nukahtavat melkein kesken askeleen. Kukko antaa kovasti neuvoja mutta yhtäkkiä tulin ajatelleeksi etten ole kertakaan nähnyt niiden juovan siitä automaatista. Osaisiko joku neuvoa, miten saan sen ymmärtämään, että vesinippaa tulisi nokkaista että sieltä tulee vettä? Laitoin eri astiaan ja kylläpä niillä olikin raukoilla jano.

Pikkutipuilla on toisenlainen astia, pieni versio ruokakupista ja lisäksi vielä hiekka-astia jonne sitten laitetaan välillä herkkuja. Hyvin niille maistui juolavehnän korret ja voikukan lehdet. Saapa nähdä miten ovat kananmunan kuoret menneet. Laitoin niitäkin murskattuna. Lämpölamppuja laitoin vähän ajastimelle aamuyöksi vain sillä melko kuumahan tuolla oli mielestäni.

Juliana oli juuri kiivennyt munintapesään ja oli näköjään sen näköinen että olisi sittenkin hautumassa niitä munia. Uusia munia ei ole tullut, mutta merkkasin nuo, ettei niitä oteta jos vaikka innostuu munimaan. Tällä hetkellä tuo kanamäärä on ihan riittävä ja katsotaan tuleeko kaikista kanoja vai kuinka monta saa sittenkin vaihtaa vielä poikanimen.

Kaikki menee suhteellisen hyvin mutta tänään oli vähän taukopäivä kun oltiin rippijuhlissa. Apumies lähtee aamulla junalle, joten se on sitten selvittävä omin päin tästä eteenpäin. Ensin on kuitenkin ulkoaitaus ja sen jälkeen pikku viimeistelyä ja seinien laudoitus. Näyttää kesä olevan jo pitkällä ennen kuin mökki on viimeistä päälle iskussa.