Pitkästä aikaa kanalasta pientä kirjoitusta. Muninta on sen verran lisääntynyt, että saadaan toisinaan jopa kolme munaa päivässä. Hieman vaihtelee, mutta kolme kanaa munii nyt tällä hetkellä. Päivärytmi on melko samanlaista viikosta toiseen: aamulla seitsemän aikoihin valot päälle, tosin hereillä siellä jo ollaan ja kiekuminen kuuluu kahden kukon voimin. Ei kuitenkaan tule orrelta ennen kuin laitan valot. Päivällä käyn sitten antamassa vähän ylimääräistä ruokaa, pääasiassa jyviä, salaattia, porkkanan ja perunan kuoria ja juuston palasia, joskus jopa keitettyä riisiä. Leipä on niiden herkkua ja kokojyvä leipää niille murennankin. Lisänä on auringonkukan kuorittuja siemeniä mutta pääasiassahan nuo saavat aamuisinkin luomu ohraa. Automaateissa on kyllä rehuseosta useampaa sorttia sekä hiekka ja kananmunan kuoria aina saatavilla. Vesi tulee automaatista, josta nyt ongelmitta juominen sujuu, että eikö ole melko hyvät oltavat.

Nyt tulevana sunnuntaina saadaan muutama uusi asukas lisää. Pari Kääpiökochin kanaa, pari Mille Fleur kanaa ja ehkäpä kukkokin, jos kasvattajan mielestä ei Georg päästä siitä heti ilmoja pihalle. Saapa nähdä, mikä metakka siitä syntyy, kun uudet asukkaat saapuvat. Arvatenkin samanlaista kuin oli kesällä totuttelun kanssa.

Jooseppi on ollut nyt jonkun viikkoa jäähyllä, kun klopsi Alexandralta kaikki höyhenet päästä ja lopulta ihan haavoille asti. Pääsee nyt takaisin huomenna, mutta saapa nähdä saako se turpiinsa, vai onko jo oppinut kiltiksi eikä enää hakkaa muita. Tällaisia uutisia nyt äkkiältään.    

Laitan kuvia sitten, kun ovat kotoutuneet.