Eilinen päivä nyt meni sitten pikkasen lapasesta. Saatiin kuitenkin haettua kuivikkeet ja ilmoitus, että postiin on tullut tilaamani tarvikkeet: lämpölamput, ruoka-astiat (automaatti) ym. rompetta. Käydään tänään hakemassa samalla kun haetaan jyvät ja oljet.

Mittailtiin, että ovea varten tehty aukko on riittävän kokoinen, nyt kun voi vielä purkaa ja paikata. On nimittäin myöhäistä sitten ihmetellä kun kaikki eristeet ja sisälevyt on paikallaan. Tuohon filmivaneriin kun paukauttaa kunnon hakasen kiinni, niin se on siinä kuin tatti p…..ssa. Minua on nyt melko monta kertaa tuon pienen miehen toimesta toruttu, kun puhun mukamas rumia. Kai se välillä olisi suu pestävä saippualla itse kultakin. Tänään päsäytetään ovi paikoilleen. Ovenkahva on kaivettava rompelaatikosta, ei nyt ihan kaikkea viitsi ostaa kun roinaa kuitenkin on. Lukko siitä puuttuu, mutta katsotaan sitten myöhemmin.

Tänään siis ovi paikoilleen ja vierusseinä (yksi luiska) paikoilleen. Jos ehditään, täytetään koko mökin lattia kuivikkeilla, sillä eilen saatiin lopulta ne viimeisetkin laatikot kanojen puolelle valmiiksi. Melko järeä tuli toisesta lantalaatikosta, eipä sitä meinaa saada tyhjänäkään mihinkään nostettua, lapparoidaan sitten kun on tavaraa riittämiin. Ulosmenoluukkua on hieman vielä designattava uusiksi, ei oikein toimi saranasysteemillä, kun runko on niin karkeasta tavarasta. Ei kai siinä muuta kuin kahva ulkopuolle jolla nykäisee koko luukun sivuun ja laittaa sitten paikalleen kun on yö. Tällä tavalla saa hieman tiiviimmäksikin talvea ajatellen.

Sain illalla kuvia kanoista, mutta en vielä paljasta niitä, vasta kun ovat kotona. Lisää rakennuskuvia tänään iltasella.